PENTRU TIMIŞOARA ŞI PENTRU TOATĂ ŢARA


…o contribuţie pentru liniştea voastră. Dar mai ales pentru neliniştea băieţilor care au inventat Timişoara răfuielilor, a şustelor şi au transformat-o într-un regat al şpăgii de care fug românii, străinii şi da…de care chiar până şi lor li s-a făcut scârbă. A venit vremea ca Mafia din Timişoara să primească o replică pe măsură. Mafia din Timişoara este o grupare infracţională, iar dacă instituţiile nu reuşesc să se opună dezvoltării acestui fenomen, e nevoie de un blog şi de o grupare de oameni cinstiţi care s-au strâns sub numele de Antimafia din Timişoara. Acest blog a fost creat pentru toţi oamenii de bun simţ care vor să lupte împotriva mafiei.

3 responses to “PENTRU TIMIŞOARA ŞI PENTRU TOATĂ ŢARA

  1. Stimata grupare de oameni cinstiti, am si eu o singura rugaminte pasnica pe care o adresez domniilor voastre: scoateti de pe blog linkul catre blogul meu, http://mirceaopris.wordpress.com .
    Poate ne cunoastem sau poate ca nu. Dar cu siguranta ne vom intalni. Viata e plina de suprize.
    Multumesc.
    Mircea Opris

  2. Pingback: Un razboi al plictiselilor « ROMÂNIA CU CAGULĂ

  3. Domnule Opris, la fel de pasnic va anuntam ca v-am indeplinit dorinta. Si daca ne permiteti, va spunem un banc din care puteti intelege orice :))
    Era mare criza si aglomerare in padure, iar leul, sefu’ padurii a decis sa faca o restructurare. Mai precis, sa lichideze cateva animale. Prima pe lista era vulpea, care in momentul in care a auzit vestea ca va fi ucisa a inceput sa se milogeasca, sa spuna ca are copii, o familie, iar la sfarsit s-a tarat in genunchi sa fie gratiata. Evident leul a refuzat, a omorat vulpea si a trecut la urmatorul “candidat” de pe lista, respectiv ursul. La randul lui, ursul a implorat, si-a smuls blana de pe el, insa in zadar, leul l-a decapitat. La tot acest spectacol asista si iepurasul. Cand a aflat ca el este urmatorul pe lista, a stat cateva secunde, s-a gandit, si a pus varful creionului pe lista neagra, spunand “auzi bai leule, ma stergi?” La care leul, “Te sterg ma iepurasule, te sterg”.

Leave a comment